A LA CARTE KAART

VOORGERECHTEN a € 10,00

*Koteletje gemarineerde zalm met een terrine van zalm en rivierkreeft mousse
*Smeuïge tonijnsalade met sashimi van tonijn en wakame
*Salade met gegrilde snoekbaarsfilet, paddenstoelen en een noten mayonaise
*Krokante scampi's met een witte koolsalade en gepofte paprika creme
*Carpaccio van rund met truffelcreme, Parmezaansekaas en rucola
*Plakjes licht gerookte runder ribeye met ei, kappertjes en piccalily creme
*Reepaté gecombineerd met wildzwijnham geserveerd met pompoencreme
*In de panko gefrituurde geitenkaas met witlofsalade, dadels en balsamico

SOEPEN a € 6,50

*Mediterraanse tomatensoep met basilicum en gehaktballetjes
*Gepofte knoflooksoep met gepocheerde stukjes gamba
*Krachtige wildbouillon met marsala en reepjes knolselderij
*Rijk gevulde licht gebonden vissoep met saffraan en zeevruchten

TUSSENGERECHTEN € 11,50

*Scampi's Piri Piri sudderend in de knofklookolie
*Gebakken coquilles met pompeoncreme, gebakken oesterzwam en geroosterde bloemkool

HOOFDGERECHTEN a € 19,75

*Gepocheerde zalm met tagliatelle en een peterselie knoflookolie
*Pasta Aioli met gewokte pittige scampi's, rucola en Parmezaansekaas
*Gebakken schelvisfilet met een grote garnaal, kreeftensaus en risotto
*Scholfilet in een gebakken groen kruidenkorstje met wortelcreme en snijbonen
*Gebraden tournedos van ossenhaas geserveerd met zijn garnituur
*Gebakken boeren schnitzel met ui, spek en champignons ( minus € 2,75 )
*Gebraden herten biefstukjes met rode kool, mousseline en een stoofpeertje
*Gebakken varkenshaasfilet begeleid door een champignonroomsaus
*Getrancheerde eendenborstfilet met zoete witlof en een madera saus

DESSERTS a € 7,50

*Parfait van kaneel met gepocheerde peer en een schuim van appel
*Creme Brulee van witte chocolade met vanille ijs en blauwe bessen
*Chocolade Lava taartje met slagroom en een walnotenijs
*Pastel de Nata met gewelde pruimen en kaneelijs
*Brusselse wafel met warme kersen, slagroom en vanille ijs
*Dame Blanche, romig vanille ijs met chocoladesaus en slagroom
*Diverse kaassoorten op bord geserveerd met zijn garnituur

Voor onze vegetarische gasten en eventuele diëten, allergenen en of allergieën maken wij graag gerechten van dagverse ingrediënten op maat