HET " KEIZERTJES" MENU
Geachte gast, het “ Keizertjes “ Menu, Ons All You Can Eat concept

 Wij zullen het u uitleggen:

*U kunt zoveel gangen nuttigen als u wenst voor een vast bedrag, u bepaalt zelf het aantal gangen
*U maakt de keuze uit de ca. 35 gerechten
*U bepaalt zelf de volgorde van de gerechten
*U maakt per gang de keuze van de gerechten en wij weten dit snel te realiseren,
 wenst u nog een gerechtje geen probleem, nog één gerechtje, en nog één …....
*Gerechten uit het “ Keizertjes “ menu kunt u bestellen vanaf 16.30 uur tot 22.00 uur
*U kunt tot 23.00 uur onbeperkt gebruik maken van ons uitgebreide Grand Dessert buffet
*De gerechten zijn met zorg samengesteld en komen uit een (H)eerlijke keuken met verse ingredienten
*Heeft u een allergie, allergeen, dieet of vegetarische wens, geef het ons door, geen enkel probleem

Keizertjes gerechten, met als afsluiting ons nieuwe Grand Dessert buffet

KOUDE VOORGERECHTEN:
*Gerookte zalm met mascarpone en bieslook mayonaise
*Sushi van verse tonijn met sojasaus, Wakame en wasabi creme

*In de panko broodkruim gefrituurde scholfilet met een remouladesaus
*Huis gemarineerde zalm met guacamole en mosterd dillesaus
*Klassieke vis cocktail met een romige cocktailsaus
*Carpaccio van ossenhaas, Parmezaansekaas en een basilicumpesto
*Gerookte eendenborst geserveerd met witlof salade en rode uiencompote
*Herfst salade met spekjes, noten, tomatensalsa en gegratineerde geitenkaas
*Wildpaté met Hollandse kropsla en bramen compote
*Dun gesneden gebraden kalfslende, mosterdcreme, roze pepertjes en dragon
*Salade van cous cous met vijgen, pistachenootjes en feta kaas
*Spaanse Seranoham begeleid door een spekjes dressing
SOEPEN
*Licht gebonden tomatensoep met een basilicumroom
*Heldere wildbouillon rijkelijk gevuld met paddenstoelen en groene kruiiden
*Romige pastinaak soep met Engelse mosterd en spekjes
*Zondagse soep, runderbouillon rijkelijk gevuld met soepgroenten en ballen
*Schaaldierensoep van strandkrabbetjes en langoustines
WARME TUSSENGERECHTEN
*In de kruidenboter gebakken mosselen met toast
*Scampi's Piri Piri, sudderend in de knoflookolie
*Smeuïge truffel risotto met paddenstoelen en Parmezaansekaas
*Pasteitje met kippenragout en champignons
*Spiesje van kippendijen met gebakken spitskool, sesamsoja saus
*Gebraden ossenhaaspuntjes met roerbakgroenten en pepersaus
HOOFDGERECHTEN
*Gebakken en gepelde wilde gamba's met pasta en een knoflookroomsaus
*Gegrilde zalm op een romige zuurkool, witte wijnsaus
*Gebakken kabeljauwfilet met risotto en een saffraan oljfoliesaus
*In de basilicum broodkruim gebakken scholfilet, gepofte tomaatjes
*Gegrilde en gemarineerde biefstuk begeleid door een pepersaus
*Klassieke wildpeper met een in de rode wijn gekookt stoofpeertje
*Gebakken schnitzel gecombineerd met ui, spek en champignons
*Spiesje van varkenshaassaté met satésaus, atjar en kroepoek
*Gebraden hertenbiefstukje geserveerd met zijn wildgarnituur
*Met pistache en basilicum gevulde gebraden Gildehoen, basilicumsaus
EXTRA GARNITUREN
*Kleine broodjes
*Roomboter en / of kruidenboter
*Bakje met frietjes
*Mayonaise
*Aardappel-kroketjes
*Komkommer salade
GRAND DESSERT BUFFET
*U kunt onbeperkt gebruik maken van ons uitgebreide Grand Dessert buffet, een diversiteit aan zoetigheden uitgebreid met een kaasassortiment

PRIJZEN
Volwassenen:
-Maandag, Dinsdag, Woensdag & Donderdag € 28,00 per persoon
-Vrijdag, Zaterdag & Zondag € 31,00 per persoon
Kinderen: ( ongeacht de dag )
-Van 4 tot en met   7 jaar €   9,50 per kind
-Van 8 tot en met 12 jaar € 18,50 per kind

Gerechten uit het Keizertjes Menu kunt u bestellen vanaf 16.30 uur tot 22.00 uur
U kunt tot 23.00 uur onbeperkt gebruik maken van ons uitgebreide Grand Dessert buffet

Kortingkaarten niet van toepassing op het keizertjesmenu