HET " KEIZERTJES" MENU
Geachte gast, het “ Keizertjes “ Menu, Ons All You Can Eat concept

 Wij zullen het u uitleggen:

Stel zelf uw diner samen voor een vast bedrag: 5, 6, 7 gangen of misschien nog wel een gang, dit bepaalt u zelf

U maakt per gang de keuze van de gerechten en wij weten dit vlotjes te realiseren.  

De gerechten zijn met zorg samengesteld en komen uit een (h)eerlijke keuken met verse ingredienten
Heeft u een allergie, allergeen, dieet en/of vegetarische wens, geef het ons door, geen enkel probleem

*Gerechten uit het “ Keizertjes “ menu kunt u bestellen van 16.30 uur tot 22.00 uur
*U kunt tot 23.00 uur onbeperkt gebruik maken van ons uitgebreide Grand Dessert buffet

Keizertjes gerechten, met als afsluiting een Grand Dessert buffet

VOORGERECHTEN:
*Smeuíge tonijnsalade waarop sashimi van tonijn met wakame
*Zweeds Thinbread met gerookte zalm, asperges en roommascarpone
*Mousse van asperges gecombineerd met krokante scampi's
*Kingkrab salade met gemarineerde garnalen en Helmondse asperges 
*Lauw warm gebakken heilbotfilet met avocado en olijventapenade
*In de cajunkruiden gemarineerde kip begeleid door een kerrie mayonaise
*Plakjes gepeperd kalfsvlees met zacht gegaard buikspek, tonijnmayo
*Gefrituurde kaaskroketjes met tomatensalsa en zoet zure komkommer
*Seranoham met in de sherry en bruine suiker gemarineerde watermeloen
*Carpaccio van rund, Parmezaansekaas, roquette salade, basilicumpesto
*Gerookte eendenborst met frambozenvinaigrette, gemarineerde ananas
*Een gefrituurd zacht gekookt ei met een asperges aardappelsalade
SOEPEN:
*Licht gebonden kervelsoep met lenteui
*Schaaldierensoep met saffraan en een garnituur van mosselen
*Romige aspergesoep rijkelijk gevuld met asperges, boerenham en ei
*Krachtige lamsbouillon met peultjes, asperge, snijboon en doperwten
TUSSENGERECHTEN:
*Gefrituurd Hollands garnalenkroketje, risotto, schaaldierensaus
*Scampi's Piri Piri, suddered in de knoflookolie
*Gegrilde coquilles met een zoete asperge, sinaasappel vinaigrette
*Gebraden kippendij spiesje, Japanse stijl
*Gebraden ossenhaaspuntjes teriyaki met roerbakgroenten
HOOFDGERECHTEN:
*Gegrilde zalmmedaillon met gebakken asperges en zeekraal
*Gebakken zeebaarsfilet, fijne spaghetti, saus van citroelgras
*Zacht gegaarde kabeljauwhaas met smeuïge asperge kruiden risotto
*Medaillon gebakken botervis met zwarte pasta en dillesaus
*Scholfilet gegratineerd met Parmezaansekaas en een remouladesaus
*Pasta Aioli met gebakken wilde gamba's, knoflooksaus en rucola
*Kalfsoester met roerbakasperges, gepofte tomaatjes, Hollandaisesaus
*Gegrilde kalfspincho's begeleid door een pestosaus
*Gebraden Black Angus biefstuk, gebakken champignons en pepersaus 
*Getrancheerde en met Hoisin gelakte eendenborst, gepofte knoflooksaus
*Asperges op Brabantse wijze met boerenham, ei, kriel en roomboter
EXTRA GARNITUREN:
*Mandje met boeren wit en bruinbrood met roomboter
*Bakje met frieten, mayonaise
*Bakje met aardappelkroketjes
*Bakje met zoet zure komkommersalade
*Bakje met wokgroenten
GRAND DESSERT BUFFET: ( tot maximaal 23.00 uur )
Als afsluiting kunt u gebruik maken van ons Grand Dessert buffet, een diversiteit aan zoetigheden uitgebreid met een kaasplateau

PRIJZEN
Volwassenen:
-Maandag, Dinsdag, Woensdag & Donderdag € 29,00 per persoon
-Vrijdag, Zaterdag & Zondag € 32,00 per persoon
Kinderen: ( ongeacht de dag )
-Van 4 tot en met   7 jaar €   9,50 per kind
-Van 8 tot en met 12 jaar € 18,50 per kind

Gerechten uit het Keizertjes Menu kunt u bestellen van 16.30 uur tot 22.00 uur
U kunt tot 23.00 uur gebruik maken van ons uitgebreide Grand Dessert buffet

Kortingkaarten niet van toepassing op het keizertjesmenu