HET " KEIZERTJES" MENU
Geachte gast, het “ Keizertjes “ Menu, Ons All You Can Eat concept

 Wij zullen het u uitleggen:

Stel zelf uw diner samen voor een vast bedrag: 5, 6, 7 gangen of misschien nog wel een gang, dit bepaalt u zelf

U maakt per gang de keuze van de gerechten en wij weten dit vlotjes te realiseren.  

De gerechten zijn met zorg samengesteld en komen uit een (h)eerlijke keuken met verse ingredienten
Heeft u een allergie, allergeen, dieet en/of vegetarische wens, geef het ons door, geen enkel probleem

*Gerechten uit het “ Keizertjes “ menu kunt u bestellen van 16.30 uur tot 22.00 uur
*De desserts serveren wij tot 23.00 uur

Keizertjes gerechten,

VOORGERECHTEN:
*Salade met gegrilde snoekbaarsfilet, gebakken paddenstoelen en notenmayonaise
*Krokante scampi's met een smeuige knolselderijsalade en gepofte paprika creme
*Koteletjes van huisgemarineerde zalm met in de kerrie gemarineerde bloemkool
*Tonijn salade met sashimi van tonijn geserveerd met wasabicreme en wakame 
*Terrine van zalm gevuld met een mousse van rivierkreeft, dille olie
*Twee oesters met citroen en peper
*Carpaccio van ossenhaas met truffelcreme, Parmezaansekaas en rucola
*Combinatie van reepate en wildzwijnham, pompoencreme en sjalottencompote
*Kalfstartaar met tonijnmayonaise, gemarineerde zwarte olijven en kwartelei
*Licht gerookte runder ribeye met ei, kappertjes en piccalilly creme
*Krokante geitenkaas in panko met witlofsalade, dadels en balsamicostroop
SOEPEN:
*Mediterraanse tomatensoep met basilicum en kleine gehaktballetjes
*Gepofte knoflooksoep met gepocheerde stukjes gamba
*Krachtige wildbouillon met marsala en reepjes knolselderij
*Rijk gevulde licht gebonden vissoep met saffraan en zeevruchten
TUSSENGERECHTEN:
*Scampi's Piri Piri, suddered in de knoflookolie
*Gemarineerde varkenshaassate met kroepoek, atjar, satesaus en krokante uiitjes
*Portabello gevuld met risotto en blauwaderkaas
*Gebakken coquilles met pompoencreme, oesterzwammen en geroosterde bloemkool
HOOFDGERECHTEN:
*Pasta Aioli met gewokte pittige scampi's en knoflooksaus
*Gebakken scholfilet met een groene kruidenkorst, wortelcreme en snijbonen
*Gepocheerde zalmfilet met tagliatelle en een peterselie knoflookolie
*Gebakken schelvisfilet met een reuzegarnaal, kreeftensaus en risotto
*Gekonfijte fazantenbout met romige zuurkool en truffelsaus
*Gegrilde runderbavet met groene pepersaus en krulfrietjes
*Gebraden hertenbiefstukje met rodekool en gefrituurde spruiten
*Boeren platbrood met gekruid lamsgehakt en tzatziki saus
*Hazen -wildpeper met spek, peterselie en zilveruitjes
*Gebraden parelhoenfilet begeleid door een paddenstoelensaus
*Gebakken eendenborstfilet, zoete witlofblaadjes, maderasaus en geroosterde roseval
EXTRA GARNITUREN:
*Kleine broodjes met roomboter
*Bakje met frieten, mayonaise
*Bakje met aardappelkroketjes
*Bakje met zoet zure komkommersalade
*Bakje met wokgroenten
DESSERT:
*Kaneelparfait met gepocheerde peren en een appelschuim
*Creme Brulee van witte chocolade met bosbessen
*Chocolade-lava taartje met slagroom en walnotenijs
*Pastel de Nata met gewelde pruimen en kaneelijs
*Brusselse wafel met warme kersen, slagroom en vanille-ijs
*Kaasbordje geserveerd met zijn garnituur
*Dame Blanche, romig vanille-ijs met lauw warme chocoladesaus

PRIJZEN
Volwassenen:
-Maandag, Dinsdag, Woensdag & Donderdag € 29,75 per persoon
-Vrijdag, Zaterdag & Zondag € 32,50 per persoon
Kinderen: ( ongeacht de dag )
-Van 4 tot en met   7 jaar €   9,50 per kind
-Van 8 tot en met 14 jaar € 18,50 per kind

Gerechten uit het Keizertjes Menu kunt u bestellen van 16.30 uur tot 22.00 uur
U kunt tot 23.00 uur de desserts bestellen

Het Keizertjes menu inclusief dranken naar keuze is ook mogelijk ( alleen per tafel te bestellen ) bestaande uit:
Bavaria bier, Speciaalbieren van de tap, Malt biersoorten, frisdranken en / of de huiswijnen wit, rood en / of rosé naar keuze en uw diner afsluitend met koffie of thee.
Dit met een meerprijs van € 18,00 per persoon.

Kortingkaarten zoals Djk etc. niet van toepassing op het Keizertjesmenu