Kerst 2018,

Het Kerst-Keizertjes Menu, Stel zelf uw kerstmenu samen voor een vast bedrag: 5, 6 , 7 of misschien nog wel een gang dit bepaalt uzelf

De lunch is geopend van 12.00 uur tot 16.30 uur en het diner zal starten vanaf 17.30 uur

Wij serveren zowel op de lunch als met het diner het hieronder omschreven Kerst keizertjes menu:

Wij zullen het u uitleggen:
*U maakt per gang de keuze van onderstaande Kerst Keizertjes gerechten en wij weten dit snel te realiseren
*Heeft u een allergie, dieet of vegetarische wens, geef het ons door, geen enkel probleem
*Het “Kerst -Keizertjes” menu is alleen per tafel te bestellen 
 
*Lunch, de gerechten van het Kerst Keizertjes menu kunt u bestellen van 12.00 uur tot 16.00 uur en de desserts tot 16.30 uur
*Diner, de gerechten van het kerst keizertjes menu kunt u bestellen van 17.30 uur tot 22.00 uur en de desserts tot 23.00 uur

KERST-KEIZERTJES GERECHTEN:

VOORGERECHTEN:
*Combinatie van gerookte zalm en zalmtartaar met wakame
*Crostini waarop tranches gerookte paling
*Lolly van tonijn in een krokant specerijenjasje met wasabicreme
*Gefrituurd Hollands garnalenkroketje, chili mayonaise
*Stapelaar van aardappelrosti en gemarineerde jumbo garnalen
*Rillettes van eend gecombineerd met gerookte eendenborst
*Dun gesneden gebraden hertenfilet met een spekjes-notenvinaigrette
*Carpaccio van ossenhaas met Parmezaansekaas en basilicumpesto
*Kruiden bruschetta met Seranoham en olijventapenade
*Winterse salade met gemarineerde haasfilet
*Dun gesneden gebraden kalfslende, dragon, zeezout en kervel
*Ganzenleverpaté begeleid door een vijgencompote
SOEPEN: 
*Heldere wildbouillon met reepjes truffel-flensjes en knolselderij
*Licht gebonden paddenstoelensoep met krokante spekjes
*Romige vissoep van langoustines en kreeft met rivierkreeftenstaartjes
*Licht gebonden gepofte knoflooksoep met gepocheerde gamba
TUSSENGERECHTEN:
*Gebakken coquilles met truffelrisotto en truffelschuim
*Gebakken ganzenlever met gebakken zoete appeltjes
*Met kruiden risotto gevulde portobello
*Verse pasta aioli, gebakken gamba's en knoflookroomsaus
*Twee met Hollandaise gegratineerde oesters
*Gebraden ossenhaaspuntjes met sesam sojasaus
HOOFDGERECHTEN: 
*Gegrilde grietfilet geserveerd met saffraansaus
*Zeebaarsfilet begeleid door een olijfolie met tomaat, feta en kappertjes
*In de roomboter gebakken sliptongetje met zijn garnituur
*Gebakken kabeljauwfilet met pasta carbonara
*Gegrilde zalmmedaillon met een romige zuurkool, witte wijnsaus
*Stoofpotje van klassieke wildpeper met appel en peperkoek
*Gebraden haasfilet geserveerd met zijn wildgarnituurtje
*Gekonfijte fazantenbout met romige zuurkool en een spek lamel
*Gebraden herten biefstukje met een stamppotje boerenkool, spekjes

*Kalfshaas medaillon begeleid door een groene pepertjessaus
*Gebraden ossenhaas mignon begeleid door een Bearnaisesaus
*Gebakken parelhoenfilet geserveerd met een paddenstoelensaus

EXTRA GARNITUREN
*Kleine broodjes met roomboter en / of kruidenboter
*Bakje met frietjes
*Mayonaise
*Aardappel-kroketjes

*Komkommer salade
NAGERECHTEN:

*Kaneelparfait met gepocheerde peren en een appelschuim
*Creme Brulee van witte chocolade met bosbessen
*Chocolade-lava taartje met slagroom en walnotenijs
*Pastel de Nata met gewelde pruimen en kaneelijs
*Brusselse wafel met warme kersen, slagroom en vanille-ijs
*Kaasbordje geserveerd met zijn garnituur
*Dame Blanche, romig vanille-ijs met lauw warme chocoladesaus

LUNCH: Kerst keizertjesmenu a € 42,50 per persoon
DINER:  Kerst keizertjesmenu a € 48,50 per persoon

Met Kerst serveren wij ook gerechten van onze a la carte kaart

U kunt telefonisch reserveren 0492-361252 of via deze website