Kerst 2017, in het Restaurant gedeelte,

Het Kerst-Keizertjes Menu

De lunch is geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur en het diner zal starten vanaf 18.00 uur

Wij serveren zowel op de lunch als met het diner het hieronder omschreven Kerst keizertjes menu:

Wij zullen het u uitleggen:
*U kunt zoveel gangen nuttigen als u wenst en u bepaalt zelf de volgorde
*U maakt per gang de keuze van onderstaande Kerst Keizertjes gerechten en wij weten dit snel te realiseren,
 wenst u nog een gerechtje geen probleem, nog één gerechtje, en nog één …....
*Heeft u een allergie, dieet of vegetarische wens, geef het ons door, geen enkel probleem
*Het “Kerst -Keizertjes” menu is alleen per tafel te bestellen 
*Tafels vanaf 5 personen kunnen in verband met de snelheid van de gerechten maximaal 5 smaken per gang doorgeven c.q. bestellen,
  het aantal  gangen dat u nuttigt maakt natuurlijk niet uit
*Als dessert kunt u gebruik maken van ons Grand Dessert buffet, een grote diversiteit aan zoetigheden uitgebreid met een kaasplateau
*Lunch, de gerechten van het Kerst Keizertjes menu kunt u bestellen van 12.00 uur tot 16.00 uur en het Grand Dessert buffet zal tot 17.00 uur blijven staan
*Diner, de gerechten van het kerst keizertjes menu kunt u bestellen van 18.00 uut tot 22.00 uur en het Grand Dessert buffet blijft na 22.00 uur rustig staan

KERST-KEIZERTJES GERECHTEN:

VOORGERECHTEN:
*Huis gemarineerde zalm met frisse komkommer, mosterd dillesaus
*Sashimi van tonijn vergezeld door een zachte wasabi creme
*Een gefrituurd Hollands garnalenkroketje, boerenaardappelsalade, kruidensaus
*Gerookte Royal zalm met kingkrab en bieslookmayonaise
*Cocktail van garnalen met een klassieke cocktailsaus
*Sushi van zalm en verse tonijn met wakame en sojasaus
*Salade met bladsla met gegratineerde geitenkaas en tomatensalsa
*Combinatie van een rillettes van eend met een medaillon ganzenleverpaté
*Carpaccio van ossenhaas, Parmezaansekaas en een basilicumpesto
*Wildpaté met in de cognac gewelde pruimen
*In de aceto baslsamico gemarineerde tranches haasfilet, granaatappelpitjes
*Gegrilde brioche broodje begelegd met seranoham en olijvenpapenade
*Vitello Tonato, dun gesneden kalfslende waarop een raster tonijnmayonaise
*Licht gerookte eendenborst, spekjes vinaigrette en rode koolsalade
*Wildzwijnham met een frambozenvinaigrette en gemarineerde ananas
SOEPEN: 
*Licht gebonden paddenstoelensoep met uitgebakken spekjes
*Heldere wildbouillon met paddenstoelen, kruiden en een laagje truffelschuim
*Licht gebonden tomatensoep met basilicumroom
*Kreeftensoep met een garnituur van rivierkreeftenstaartjes
TUSSENGERECHTEN:
*Pansotti gevuld met scampi met gebakken scampi's, kreeftensaus
*Gegrilde coquilles met een truffelmousseline en truffelsaus
*In de kruidenboter gebakken mosselen geserveerd met toast
*Spiesje van gebakken kippendij met sesam sojasaus
*Gebraden ossenhaaspuntjes met roerbakgroenten en pepersaus
HOOFDGERECHTEN: 
*Gegrilde zalm met een romige zuurkool, witte wijnsaus
*In de roomboter gebakken slibtongetje met zijn garnituur
*Gebakken scampi's met pasta en een knoflookroomsaus
*Gegrilde grietfilet begeleid door een kruidenrisotto, kruidenolie
*Kabeljauwfilet met guacamole en saffraansaus
*Gebraden haasfilet met zoete witlofblaadjes en morillesaus
*Huisgemaakte wildpeper met een in de rode wijn gekookt stoofpeertje
*Gemarineerd en gebraden runderbiefstukje met champignonsaus
*Gebraden hertenhaasfilet met een stamppotje van boerenkool, rodewijnsaus

*Gebakken schnitzel gecombineerd met ui, spek en champignons
*Gebakken en getrancheerde eendenborst begeleid door een rode portsaus
*Gebraden Gildehoen vergezeld door een truffelsaus

EXTRA GARNITUREN
*Kleine broodjes met roomboter en / of kruidenboter
*Bakje met frietjes
*Mayonaise
*Aardappel-kroketjes

*Komkommer salade
GRAND DESSERT BUFFET:

*Grand Dessert buffet, een grote diversiteit aan zoetigheden uitgebreid met een kaasplateau

LUNCH: Kerst keizertjesmenu a € 41,50 per persoon
DINER:  Kerst keizertjesmenu a € 47,50 per persoon

U kunt telefonisch reserveren 0492-361252 of via deze website