KEUZE MENU

Stel zelf uw 3, 4 of 5-gangen keuzemenu samen met als afsluiting ons uitgebreide Grand Dessert buffet

Voorgerechten

Gerookte zalm met mascarpone en bieslook mayonaise  
Sushi van verse tonijn met sojasaus, Wakame en wasabi creme  
In de panko broodkruim gefrituurde scholfilet met remouladesaus  
Huis gemarineerde zalm met guacamole en mosterd dillesaus  
Carpaccio van ossenhaas, Parmezaansekaas en een basilicumpesto  
Gerookte eendenborst geserveerd met witlofsalade en rode uiencompote  
Herfstsalade met spekjes, noten, tomatensalsa en gegratineerde geitenkaas  
Wildpaté met Hollandse kropsla en bramencompote  
Dun gesneden gebraden kalfslende, mosterdcreme, roze pepertjes en dragon  
Spaanse Seranoham begeleid door een spekjes vinaigrette   

Soepen

Licht gebonden tomatensoep waarin een basilicumroom  
Heldere wildbouillon rijkelijk gevuld met soepgroenten en ballen  
Romige pastinaaksoep met Engelse mosterd en spekjes  
Zondagse soep, runderbouillon rijkelijk gevuld met soepgroenten en ballen  
Schaaldierensoep van strandkrabbetjes en langoustines  

Tussengerechten

In de kruidenboter gebakken mosselen met toast  
Scampi's Piri Piri, sudderend in de knoflookolie  
Smeuige truffel risotto met paddenstoelen en Parmezaansekaas  
Pasteitje met kippenragout en champignons  
Spiesjes van kippendijen met gebakken spitskool, sesamsojasaus  
Gebraden ossenhaaspuntjes met roerbakgroenten en pepersaus  

Hoofdgerechten

Gebakken en gepelde wilde gamba's met pasta en knoflookroomsaus  
Gegrilde zalm op een romige zuurkool, witte wijnsaus  
Gebakken kabeljauwfilet met risotto en een saffraan olijfoliesaus  
In de basilicum broodkruim gebakken scholfilet, gepofte tomaatjes  
Spareribs, Gemarineerde en gegrilde ribbetjes met frieten en sausjes  
Gegrilde en gemarineerde diamant biefstuk begeleid door een pepersaus  
Klassieke wildpeper met een in de rode wijn gekookt stoofpeertje  
Gebakken schnitzel gecombineerd met ui, spek en champignons  
Spiesjes van varkenshaassaté met satésaus, atjar en kroepoek  
Gebraden herten biefstukjes geserveerd met zijn wildgarnituur  
Met pistach en basilicum gevulde gebraden Gildehoen, basilicumsaus  
Italiaanse bol, Black Angus hamburger 180 gram met spek, ui en barbecuesaus  

Grand Dessert buffet

U kunt volop gebruik maken en genieten van ons uitgebreide Grand Dessert buffet  
   

Prijzen 3, 4 of 5-gangen keuze menu's

 
Soep, Hoofdgerecht en Grand Dessert buffet € 22,50
Voorgerecht, hoofdgerecht en Grand Dessert buffet € 25,00
Tussengerecht, hoofdgerecht en Grand Dessert buffet € 27,50
Voorgerecht, soep, hoofdgerecht en Grand Dessert buffet € 27,50
Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en Grand Dessert buffet € 29,75
Voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht en Grand Dessert buffet € 32,50
   
Op Maandag, Dinsdag, Woensdag en Donderdag geven wij 20% korting op bovenstaande menuprijzen