KEUZE MENU

GEHELE MAAND MAART, elke Woensdag, Donderdag en Vrijdag het 2de keuzemenu gratis

Zonder inleveren van zegels, scheurbonnetjes etc.
Deze Actie is geldig van 7 Maart tot en met 31 Maart 2019

3 of 4- GANGEN KEUZEMENU

Stel zelf uw menu samen:

In het tempurabeslag gefrituurde gamba's met aioli
OF
Canneloni van gerookte zalm met room mascarpone en selderij salade
OF
Gebakken zeebaarsfilet met een rijkelijk gevulde tomaten antiboise
OF
Combinatie van mozzarella, tomaat, champignons en geitenkaascreme
OF
Dun gesneden lamsham met een salade van opperdoezer ronde en tijm
OF
Carpaccio van rund met Parmezaansekaas, roquette en basilicumpesto
OF
Licht gerookte eendenborst begeleid door een frambozenvinaigrette
OF
Gefrituurde brie met honing, peer en peccannoten
****** 
Ossenstaartbouillon met reepjes kruidenflensjes
OF
Cappuccino van mostersoep met room en gerookte ham
OF
Romige soep van pomodori tomaat met lenteui en gevogeltefilet
******
Pasta Aioli, met gewokte pittige scampi's en knoflooksaus
OF
Met citrus gemarineerde zalmfilet begeleid door een zwarte tagliatelle
OF
Op de huid gebakken zwarte heilbotfilet met gebakken bloemkoolroosjes
OF
Scholfilet in een krokant jasje, genaamd kibbeling met remouladesaus
OF
Gebakken victoriabaarsfilet bedekt met een Hollandaisesaus
OF
Gebraden biefstuk medaillons met paddenstoelen en een truffelsaus
OF
Spareribs uit eigen keuken begeleid door een witte koolsalade 
OF
Gemarineerde en gebraden kalfspinchos met een kerriesaus
OF
Kippendij op Spaanse wijze met paella rijst en saffraan
******
Dessert kunt u kiezen uit onze a la carte kaart

Bij de voorgerechten serveren wij kleine broodjes met roomboter en bij de hoofdgerechten frietjes apart, dit beide uiteraard zonder meerprijs

NU ACTIE op Woensdag Donderdag en Vrijdag, HET 2de MENU GRATIS:
Prijs: 3-gangen keuzemenu: Voor of soep, hoofd en nagerecht € 29,50 per persoon
Prijs: 4-gangen keuzemenu: Voor, soep, hoofd en nagerecht € 31,50 per persoon